У Чернівцях лікарка вдруге заразилася коронавірусом

Лікарка-анестезіологиня Чернівецької міської лікарні №1 Анна Рибачук вдруге за час пандемії заразилася коронавірусом COVID-19.

 

Про це медичка сама повідомила на особистій сторінці у Facebook, зазначивши, що вже за два тижні планує повернутися до роботи.

“Коронована двічі. Сьогодні сьомий день пневмонії і “по другому колу” позитивного ПЛР на COVID-19. Пояснення в мене одне: без антитіл в крові, після першого епізоду хвороби, “вилетіла” знову на роботу. От вам і легкий перебіг! Не буває легких варіантів, наслідки є завжди. Віддалені в часі, але є!” – написала вона.

Рибачук зазначила, що пневмонія, на яку вона хворіє, не надто агресивна і не двобічна. З огляду на це, жінка проходить інтенсивне лікування вдома.

“Ми всі лише на шляху до подолання пандемії та колективного імунітету. Треба набратись терпіння і пам’ятати про уважність і захист самих себе! Ще рано ходити без якісних масок і респіраторів, тусуватись компаніями і обійматись при зустрічі!” – звернулася лікарка до українців.

Anna Rybarchuk знаходиться в Чернівці Міська Лікарня 1.
6 год · Chernivtsi, Чернівецька область
КОРОНОВАНА ДВІЧІ….
Саме так, не скромно, почну цей пост )!!!
Сьогодні 7 день пневмонії і «по другому колу» позитивного ПЛР на Covid-19. Пояснення в мене одне… без антитіл в крові, після першого епізоду хвороби, «вилетіла» знову на роботу….якось так…от Вам і легкий перебіг!
Не буває легких варіантів, наслідки є завжди…віддалені в часі, але є!!!!
Дякую Богу, що добрий до мене і пневмонія не надто агресивна, і не двобічна!!!! Творець мене любить!!!! Дякую, що я інтенсивно лікуюсь вдома, що рідні, друзі, колеги – всі на зв‘язку і поруч!
Ми всі, лише на шляху до подолання пандемії і колективного імунітету…. треба набратись терпіння і пам‘ятати про уважність і захист самих себе!!! Ще рано ходити без якісних масок і респіраторів, тусуватись компаніями і обійматись при зустрічі…рано….!!!
Ця весна змінила нас… наше уявлення про те, що треба для щастя… розуміння того які бажані обійми і як хочеться кави (особливо коли ти втратила повністю смак і нюх!)….ця весна стала фатальною для тих… хто втратив рідних, дехто з них і далі пише мені смс… корить в чомусь, не вірить у втрату….!!!
Ця страшна весна минула….хай літо буде щасливим!!!!
Ps: ще два тижні і я на роботі….тримайте мене четверо‍♀️‍⚕️!»
Любіть Бога і любіть людей❤️всім добра! @ Чернівці Міська Лікарня 1

Читайте також  Українська лікарка з Італії розповіла про новий симптом COVID-19 і небезпеку "Плаквенілу"

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.