Стало відомо, для чого фірмі депутата від “Слуги Народу” приміщення бібліотеки на “стометрівці”

Комунальне приміщення обласної ради у центрі міста (бібліотеки для юнацтва) хочуть обміняти на нерухомість на Південному бульварі.

Мова йде про приміщення бібліотеки на “стометрівці” в центрі Івано-Франківська, де на першому поверсі будівлі розміщена кав’ярня «Цукерня». Її власники просять розширити свої площі за рахунок культурного закладу. Натомість пропонують більше приміщення для бібліотеки на Південному бульварі. Активісти, які нещодавно збиралися під стінами ОДА, кажуть, що за цією ініціативою стоїть засновник бізнесу, нардеп від «Слуги Народу» Роман Мулик.

2 червня в пряму ефірі “Суспільного” Валерій Селянін, представник нардепа від “Слуги Народу” та співзасновика ТОВ “ІФ-РЕНТ” Романа Мулика, розповів про обмін приміщеннями, інформує “Галка”.

“Не просто обміняти приміщення, а обміняти приміщення площею 1583 м2, яке задовольнити потреби бібліотеки. З нашої сторони гарантували – створити комп’ютерний клас, забезпечений відповідним обладнанням для роботи колективу. Є мета зробити сучасною бібліотеку і навчально-методичний центр”, – говорить Селянін.

За словами чоловіка, даний об’єкт не планують перебудовувати, але хочуть робити реставрацію, інформує “Галка”.

“Хочемо повністю відреставрувати будівлю, але конкретного бізнес-проєкту наразі немає. Спочатку зробимо реставрацію, а потім все інше. Можливо буде виставковий центр. Ніхто не збирається там робити казино, чи щось перебудовувати”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.