Зеленський придумав новий спосіб, як “напакувати” Україну іноземцями – “Ми просто цього літа…”

Зеленський хоче скасувати візи для іноземних туристів

Президент Володимир Зеленський на зустрічі з представниками туристичної галузі під час візиту до Хмельницької області заявив, що планує скасувати візу для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою.

Про це йдеться на сайті ОП.

Як відзначається, глава держави вважає, що скасувати візи можна для туристів з Китаю, Австралії, Нової Зеландії та арабських країн.

“Треба лібералізувати візову політику: якщо країни скасовують візи для українців, які приїжджають до них, — ми для них скасовуємо. Нам треба конкурувати за туриста”, — сказав він.

Водночас Зеленський закликав представників туристичної галузі працювати над тим, аби зацікавити туристів з інших держав.

“Є речі в Україні, яких немає в інших країнах, на які хочеться подивитися й показати їх західному туристу. Що ми можемо зробити просто цього літа, щоб привабити іноземного, західного туриста, який привозить гроші?”, — запитав він та наголосив, що оцінками туроператорів, іноземець за день витрачає 120-150 доларів і в середньому перебуває в Україні три-чотири дні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.