Трагічна аварія на Франківщині: під колесами автомобіля загинув хлопчик (фото)

Смертельна аварія трапилася сьогодні, 5 червня, близько 18.15 на трасі “Стрий-Чернівці-Мамалига” в с. Борщів, Снятинського району.

Водій автомобіля AUDI A6 скоїв наїзд на велосипедиста – хлопчика 2005 року народження, який прожджав проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Внаслідок чого велосипедист від отриманих травм загинув на місці події, пишуть Версії з посиланням на УПП.

Нагадаємо, поліцейського, який під наркотиками збив жінку у Городенці, звільнили з роботи.

27 травня у Городенці 22-річний водій автомобіля «Skoda Rapid» наїхав на 71-річну жінку-пішохода. Водій рухався заднім ходом проїзної частини, а жінка переходила проїжджу частину вулиці позаду транспортного засобу.

Аварія трапилася поблизу відділення поліції. За кермом був – поліцейський Городенківського відділення поліції, місцевий мешканець, який перебував на службовому автомобілі, повідомляє пресслужба Нацполіції області.

Поліцейські негайно викликали на місце події «швидку» і до її приїзду надавали домедичну допомогу потерпілій. Жінку з травмами доставили в лікарню.

За фактом аварії поліцейські Івано-Франківщини розпочали службове розслідування, а ДБР відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Окрім того, правоохоронці склали на водія адміністративний протокол за ст. 130 Колексу України про адміністративні правопорушення, оскільки виявили факт вживання наркотичних речовин.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.