ВООЗ оновила рекомендації стосовно використання тканинних масок

ВООЗ рекомендує носити тканинні маски в громадських місцях. Про це інформують у телеграм-каналі МОЗ України.

Всесвітня організація охорони здоров’я оновила свої рекомендації щодо протидії поширення коронавірусної інфекції. Наразі ВООЗ радить носити маски з тканини в громадських місцях, де є ризик передачі COVID-19.

У Всесвітній організації охорони здоров’я підкреслили, що такі заходи безпеки допоможуть зменшити поширення вірусу. Нові рекомендації базуються в основному на дослідженнях, проведених за останні кілька тижнів.

ВООЗ наголошує, що маски для обличчя є лише одним з інструментів, які можуть знизити ризик зараження. Водночас спеціалісти застерігають, що носіння маски не має викликати оманливого відчуття захищеності.

Нагадаємо, що на Волині станом на 6 червня зареєстровано 29 нових випадки захворювання на COVID-19: Володимир-Волинський район – 9, м. Луцьк – 5, Маневицький район – 3, м.Ковель – 2, Ковельський район – 2, Турійський район – 2, Камінь- Каширський район – 2, по одному випадку зареєстровано в м.Нововолинську, Іваничівському, Луцькому, Ківерцівському районах. Про це повідомляє Волинський обласний лабораторний центр.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.