Про роботу волонтерського штабу у Калуші

Волонтерський штаб Світлани Чоловської працював активно три місяці. Зараз – черговий переїзд. 

Долучились до роботи дуже багато людей. Хтось – грошима, інші віддавали свій час, інформаційно підтримували, допомагали транспортом, готували їжу.

Бойовий медик Діля Ді  невеликий проміжок часу була в Калуші. Багато днів ця неймовірна жінка приходила та шила, складала, сортувала маски, захисні костюми, щитки. Віддавала свій час  та сили, частинку себе  у працю вдома. Приходила не лише сама, але з красунею-донечкою.

Далі підсумки-подяки від військових госпіталів, а також добровольців та військовослужбовців.
На фото кроїмо та складаємо пеленки для госпіталів.

 

Доброволець-парамедик Діля Ді повернулась на передову.

Щира подяка від добровольчого медичного батальйону Госпітальєрів Світлана Чоловська за пошиті захисні костюми, маски та щитки.

“Фотозвіт з Львівщини. Світлана Чоловська з дівчатами пошили та передала 2 костюми, 2 шапочки та 30 шт масок для хлопців, котрі виїжають на Старичі(полігон). Щирі слова вдячності за допомогу та багато раз дякую. Окреме ДЯКУЮ від друга Клима.
Щиро дякую за співпрацю. Рада нашому знайомству. Залишайся такою,яка ти  Є!!! Витримки та здоров’я, все інше доб’єшся.”

 

“Продовження посту подяки дівчатам з Волонтерського штабу Світлани Чоловської, котрі пошили та передали маски, костюми, щитки, шапочки, бахіли та сигарети, каву, форму і берці нашим хлопцям в зону ООС. Нагадаю, що відправили 7 посилок, про три посилки, я в попередньому пості написала і додала фотозвіт. Сьогодні,хлопці отримали решту посилок, а саме: м. Маріуполь, м. Волноваха, м. Северодонецьк військовий госпіталь, м. Мар’їнка та  прислали фото, котрими ділюсь з Вами. Передаю щирі вітання дівчатам, хороші слова за підтримку та допомогу, і багато раз дякуємо від наших хлопців та лікарів.
Від себе хочу висловити слова подяки за працю дівчат за те, що не відмовили нам в допомозі. Бажаю здоров’я та здійснення всіх мрій, всіх проектів котрі задумали та побільше усмішок!!!! Окремо дякую Іван Василаш. Щиро дякую вам,  обнімаю.”

Читайте також  Суд виправдав головну освітянку Калуша Ірину Люклян, яку обвинувачували у корупції

 

“Дівчата пошили 460 масок для військовослужбовців та добровольців, котрі в даний час знаходяться в зоні ООС. Захисні костюми з бахілами та шапочками 40 комплектів, щитки 35 шт та маски для лікарів в військові госпіталя. В даному пості є фото з Авдіївського госпіталя, з м.Маріуполя та с. Талаківки. Посилок Світлана  зі своєю командою відправила 7 + подарунки (кава, сигарети тощо), по кожній з них буде фотозвіт, як тільки хлопці отримають. Сьогодні хлопці мали змогу особисто подякувати та сказати багато хороших слів підтримки для дівчат. І кожна розмова закінчувалась словами:  “Повернемось, обов’язково заїдемо в гості”! І хоч дівчата втомлені, але вогник в їхніх очах помітний і з новими силами та жартівливими фразами повернулись кожна до своєї роботи. Дівчата, Ви молодчинки, і заслуговуєте на повагу.  Щиро дякую  Вам за вашу працю, і віру в ідеї й різні проекти”

Волонтерський штаб  у Калуші продовжує працювати.

Звертайтесь до Світлани Чоловської: 0970030911, 0992988502.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: