«Так вона Божевільна!» Ця жінка завагітніла в 61 рік, але багато хто вважав її вчинок нормальним

Не кожному дано мати власних дітей. Деякі сім`ї мріють про малюків, намагаються, але з тих чи інших причин нічого не виходить.

Так було в сім`ї Сари і Білла Коннелі, поки мати Сари не запропонувала щось дивовижне.

Сара і Білл були ідеальною парою, вони дуже любили один одного. Але у них ніяк не виходило завести дитину.

Вони проходили довгий курс лікування від безпліддя. Ось, нарешті, тест показав довгоочікувані дві смужки. Але подружжя рано раділи …

Узі показало, що у них повинні з`явитися хлопчики-близнюки. Як же Коннелі були щасливі. Але малюки народилися раніше покладеного терміну і вже мертвими. Друга вагітність теж виявилася невдалою, стався виkuдень. Сара і Білл вже зневірилися і майже опустили руки.

Одного разу 61-річна Христина Кейсі звернулася до дочки Сари з несподіваною пропозицією. Вона дуже переживала за доньку і не могла дивитися як вона мучиться.

Крістіна постійно думала, як їй допомогти дочці. Тут їй на очі потрапила реальна історія про те, як одна жінка стала сур0гатною матір`ю для своєї марної сестри. І тут Христині в голову прийшла думка, а чому б їй не народити дитину для своєї дочки?

Крістіна вважає, що вона була дуже щаслива, коли виношувала своїх дітей. Спочатку Сара і Білл були шоковані такою пропозицією. Довго думаючи, вони все-таки вирішили погодитися.

Лікарі сильно сумнівалися в успіху, тому що сур0гатної матері на той момент було вже більше 60 років! У цьому віці практично неможливо народити здорових дітей. Але у Крістіни вийшло.

Жінка благополучно впоралася з усім. Їй успішно підсадили з@пліднену яйцеклітину доньки. З першої спроби ембріон прижився.

Коннелі постійно оберігали Христину. Батько Сари теж підтримував вагітну дружину. Вся вагітність протікала добре. Малюк народився за допомогою кесаревого розтину.

Читайте також  Ботулізм на Прикарпатті: жінка отруїлася домашнім паштетом

Хлопчик народився абсолютно здоровим, його назвали Фінн. Коли малюк підріс, батьки не стали приховувати від нього історію його народження. у Фінна ніяк залишається такою ставлення до його батьків і бабусі. На його думку, це було «круто».

Сара вирішила написати книгу про свою історію, де розповіла через що їй і її матері довелося пройти. Видання розійшлося великим тиражем і принесла письменниці велику популярність.

До Христині по-різному ставляться оточуючі. Хтось вважає подвигом ризикнути своїм здоров`ям заради дочки. Інші засуджують, вважаючи сурогатне материнство не природним. Але в будь-якому випадку, без допомоги це жінки не було б на світі веселого, тямущого і досконалого здорового малюка Фінна. Христина зробила безмірно щасливою свою дочку і заради цього варто жити.

А на що ви готові заради щастя своїх близьких?

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.