У Надвірній відзначили 245-річчя видобутку нафти в Україні

З нагоди відзначення Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України та у рамках святкування 245-річчя промислового видобутку нафти в Україні в клубі НГВУ «Надвірнанафтогаз» відбулися урочистості.

pozval-kanadcev-dobyvat-neft-v-ukraine1

Святковий захід розпочався з відкриття фотовиставки. Подивитися на світлини та творчі роботи працівників НГВУ «Надвірнанафтогаз» зібралося багато поважних гостей.

Привітали працівників з професійним святом заступник голови правління “Укрнафти” Геннадій Радченко, начальник НГВУ «Надвірнанафтогаз» Володимир Чуприна, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк, заступник голови обласної ради Сергій Басараб, голова райдержадміністрації Олександр Кеніз, голова районної ради Іван Гурмак, міський голова Зіновій Андрійович.

Ярослав Паранюк та Сергій Басараб нагородили Володимира Чуприну медаллю за особливі заслуги в нафтогазовій промисловості та вручили почесні грамоти кращим, висловили слова подяки колективу працівників галузі.

Кращих нафтовиків Надвірнянщини нагородили подяками та грамотами різних рівнів. Також відзначено ветеранів нафтової промисловості та кращих працівників.

Особливі подяки вручено мобілізованим до Збройних Сил України працівникам підприємства, яких вітали, стоячи, всі присутні в залі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.