На Херсонщині знайшли побите немовля зі зламаною рукою

У селі Подо-Калинівка Олешківського району на Херсонщині соціальна працівниця зі служби у справах дітей виявила у порожньому будинку 7-місячну дівчинку в гематомах.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонщини.

Жінка одразу викликала поліцію, і дитину доправили до найближчої лікарні, де в неї діагностували також перелом руки та надали першу допомогу. Потім дівчинку доставили в Херсонську дитячу обласну клінічну лікарню, де вона пройде повне обстеження. Батьків немовляти розшукують.

“Родина дівчинки вже кілька років перебуває на обліку у службі у справах дітей. Старшого сина забрали з сім’ї кілька років тому через систематичне побиття батьком. Стосовно чоловіка відкрили кримінал за побиття і мордування. Суд обрав йому покарання у вигляді 2 років позбавлення волі. Але вирок ще не набув законної сили”, – розповів виконувач обов’язків керівника Олешківського відділення поліції Віталій Бондар.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Триває досудове розслідування. Правоохоронці готують подання про вилучення малюка з неблагонадійної сім’ї.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.