Українці спіймали АТБ на обважуванні найбільш популярного товару – “А ви впевнені?”

Українці показали, як у АТБ обважують на кожному кроці.

В одному з магазинів популярної української мережі гіпермаркетів АТБ українець купив білий цукор, який було упакованио у фірмовий пакетик.

 

Проте вже біля вагів на покупця чекав неприємний сюрприз, який може сильно вдарити по кишені. В упаковці замість 1 кг, як зазначено на упаковці було всього 868 грам цукру. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу “Чорний список”.

В такі моменти “Розумний вибір” не такий вже й розумний. А скільки покупців переважують розфасовані крупи та цікор. Та цього не робить майже ніхто. Адже люди спеціально купують фасоване, щоб не витрачати час біля ваги. А виявляється, таким чином покупців просто обважують з їх дозволу.

Також варто нагадати нашим читачам, що у Львові українець купив собі упаковку йогурту з живими бактеріями. Все б нічого, але бактерії відчули свободу в “АТБ” на вулиці Вернадського. Банка з десертом стала справжньою планетою для бактерій, всю кришку покрило невідомою “волосистою” речовиною. Картина не найприємніша для апетиту.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.