На Франківщині рятувальники дістали з колодязя труп

Обставини з’ясовуються.

На Прикарпатті рятувальники витягли труп жінки з колодязя. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що на Франківщині, в Городенківському районі в селі Котиківка, з колодязя витягли тіло 81-річної місцевої жительки.

“18.06.2020 р. в 12.11 Городенківський район, с. Котиківка. Відділення ДПРЧ-13 м. Городенка надало допомогу навколо з колодязя тіла загиблої гр. 1939 р.” – сказано в повідомленні.
Як тіло жінки виявилося в колодязі не відомо. В даний час встановлюються всі обставини події.

Варто заззначити, що в УПЦЗ розповіли, що на Франківщині тривають пошуки жителя села Крихівці Тисменицького району, який пішов по гриби і досі не повернувся додому.

“До пошуків залучено відділення водолазно-рятувальних робіт АРЗ СП ДСНС в області (5 осіб, з них 3 водолаза; 2 тих, в т. ч. 1 човен). Станом на 16.30 працівниками ВВРР обстежено русло річки Бистриця від с. Підлісся до смт. Єзупіль Тисменицького району (орієнтовно 35 км), особу не знайдено. Пошукові роботи будуть продовжені вранці 19.06.2020 р.” – розповіли в Управлінні цивільного захисту.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.