Ryanair та Swiss поновили регулярні польоти в Україну

У неділю, 21 червня, авіакомпанії Ryanair та Swiss відновили регулярні польоти в аеропорт “Бориспіль” після тримісячної перерви.

Про це інформує сайт Аvianews.

Компанії виконали рейси до Києва, Ryanair – з Барселони, Swiss – із Цюриха.

Ryanair у червні обслуговуватиме три маршрути до України – з Барселони, Мадрида та Берліна до Києва двічі на тиждень. Запуск рейсу Краків-Київ перенесений через заборону польської влади на польоти з України та інших країн до 30 червня.

У липні до кінця літнього сезону навігації Ryanair планує відновити половину із своїх попередніх українських маршрутів, зокрема розраховує почати польоти з Італії до Києва, Львова, Одеси та Харкова.

Swiss у червні літатиме між Києвом і Цюріхом по неділях. З липня авіакомпанія планує збільшити частоту польотів до двох рейсів на тиждень.

перед купівлею авіаквитків пасажирам рекомендують враховувати можливу зміну розкладу польотів, а також обмеження на в’їзд іноземців до інших країн, які вже запроваджені або можуть бути продовжені чи запроваджені в майбутньому.

Так, хоча Swiss дозволяє стикувати київські рейси в Цюріху з рейсами в Нью-Йорк і Бостон, більшості іноземців із візами для поїздки в США заборонений транзит через аеропорти Шенгенської зони.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.