Життя школярів зміниться назавжди – Мандзій розповіла, чого очікувати з 1 вересня

Тепер навчання школярів носитиме коригуючий характер.

Перший дзвінок на 1 вересня, святкова лінійка, звичні уроки та перерви, випускні та інші шкільні заходи залишаться в минулому. Новий навчальний рік буде дистанційним, його організовують за новими правилами, прописаними Кабінетом міністрів.

Нова програма містить пункти про організацію дистанційного навчання у навчальному році 2020-2021, а також про проведення ЗНО у форматі онлайн.

Виконуюча обов’язки міністра освіти і науки Любомира Мандзій розповіла, що в школах постійно будуть впроваджуватися нові технології дистанційного навчання. В кінцевому підсумку Україна повністю перейде на новий формат навчання.

Рекомендації від відомства школи і коледжі отримають у найближчі дні. За ними адміністрація установ і викладачі зможуть приступати до планування структури майбутнього навчального року.

За словами Мандзій, тепер навчання школярів носитиме коригуючий характер і ґрунтуватиметься виключно на індивідуальному підході до кожної дитини. Навіть якщо до початку навчального року пандемію буде переможено, то освітня система все одно буде активно впроваджувати методи дистанційного навчання.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.