Леся Нікітюк ледь не потонула прямо на очах знімальної групи: врятувало чудо!

Леся Нікітюк мало не потонула в болоті. Від “засмоктування” її врятувало диво і… інтервальне голодування

Леся Нікітюк могла загинути під час зйомок свого шоу “Le Маршрутка”.

Так, днями ведуча “Нового каналу” шокувала своїх фанатів, опублікувавши в Instagram фото з подряпаними ногами і руками, ніби її хтось побив. Але Леся одразу ж поспішила заспокоїти шанувальників – вона ні з ким не билася. Подряпини “на пам’ять” їй залишила Чернігівська область, куди вона їздила знімати своє шоу.

Саме на півночі України телезірка досліджувала рідкісний вид болота в нашій країні, яке затягує. І так захопилася прогулянкою по болотистій місцевості, що трохи не потонув прямо на очах знімальної групи.

“У момент, коли мене затягувало болото, я згадувала сцени з фільмів, де людині кидають гілку, щоб вона вибралася. Але не всі такі сцени закінчуються хепі-ендом. Добре, що поруч був “поводир”, який знає болото, як своїх п’ять пальців. Він зміг мене витягти. Та й інтервальне голодування пішло на користь – недовго мене тягнули. Словом, я вам скажу так: тревел – це завжди екстрим, а український тревел – це подвійна доза екстриму. Існує багато локацій, на які ще жодного разу не ступали ноги знімальної групи, і ось Бондарівське болото – одна з них. Я рада, що ми з командою зможемо показати місце, що засмоктує у прямому сенсі цього слова”, – розповіла Нікітюк.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.