Руйнівна стихія “похоронила” дорогу на Прикарпатті: з’явилося відео

В Івано-Франківській області потужні зливи спровокували зсув грунту у гірській місцевості, який буквально знищив одну із доріг місцевого значення.

Зруйнована дорога на Прикарпатті (джерело: Кореспондент)

Мова йде про дорогу між Микуличиним та Яремчим. Відповідне відео з’явилося у YouTube. Очевидці стверджують, що проїзду цим шляхом зараз взагалі немає через наслідки негоди.

На кадрах видно, що дорожне полотно опинилося під щільним шаром намулу, який нанесли потоки води з гір. Крім того, все всіяно уламками стовбурів дерев та камінням. У деяких місцях на дорозі навіть утворилися своєрідні гатки.

Дорога перетворилася на суцільну гірську річку

Стихія знищила дорогу на Прикарпатті

Зруйнована дорога між Яремчим та Микуличиним

Через повені на заході України оголосили спочатку другий (помаранчевий), а 23 червня третій (червоний) рівень небезпеки.

У результаті негоди рівень води в річках піднявся до 2 метрів, розмиті дороги, підтоплені мости і частково зруйновані дамби.

Загалом в Україні через дощ постраждали Івано-Франківська, Чернівецька, Кіровоградська, Вінницька, Полтавська, Львівська, Одеська та Рівненська області.

У Карпатах через руйнування, спричинені потужними зливами, загинуло троє осіб – дві жінки та чоловік.

Так, у селі Дземброня літня жінка впала у бурхливий потік і потонула. А в Яблуниці в річку злетів автомобіль – водій та пасажирка загинули.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.