«Я не здався». Син Віктора Павліка зробив заяву про лікування саркоми

Онкохворий Павло Павлік, син українського співака Віктора Павліка, заявив, що його попередню заяву про припинення боротьби з хворобою «неправильно зрозуміли».

Раніше хлопець заявив, що припинив хіміотерапію, оскільки вона не дає результатів і його онкологічне захворювання – саркома – прогресує. Тепер він запевнив, що не збирається припиняти лікування.

Про це він написав у своїй сторінці в Facebook. 20-річний Павло зазначив, що його попереднє повідомлення не зовсім правильно трактували.

«Я збираюся розставити крапки над “і”… Перше і найважливіше: я не здався! Багато хто після попереднього посту написали мені, що я не повинен здаватися і повірити в те, що хворобу можна вилікувати. Можливо, я дійсно написав це, як останні слова. Але це не так!”, – розповів син артиста.

Павлік-молодший вказав, що продовжить шукати варіанти лікування саркоми.

«Я написав, що мені залишилося тільки чекати. І де написано, що так я і буду робити? Сидіти і чекати. Не для того я пішов на військову службу, щоб чекати, поки щось трапиться. Я пішов туди, щоб знаходити шляхи вирішення проблем навіть там, де їх зовсім неможливо побачити. Тому просто чекати я ніколи не буду. Я і далі буду боротися і жити з вірою в свою перемогу над моїм новим ворогом», – зазначив Павло.

Син співака підкреслив, що відмова від хіміотерапії – не рішення від відчаю, а необхідність, оскільки його імунітету потрібно відновитися.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.