Мережу підірвав інцидент з водієм маршрутки та бійцем АТО (ФОТО) (ВІДЕО)

У чернігівській маршрутці відбувся скандальний інцидент за якого водій маршрутки відмовився везти відому учасницю АТО – медика з позивним «Мама Таня», яка перебувала в полоні бойовиків, а водію маршрутки пред’явила посвідчення учасника бойових дій.

Новину повідомляє «Преса України».

f779295b3a2f7e38afd56b38dae455241473918265

Так, журналісти одного з телеканалів розповіли, що під час руху маршрутки «Мама Таня» повідомила, що до початку руху вона та ще один боєць АТО попрохали водія про безоплатний проїзд у маршрутці та пред’явили відповідно до закону посвідчення учасників бойових дій. Проте водій повідомив, що бійці АТО повинні оплатити поїздку в маршрутці відповідно до тарифу та ще у грубій формі. Після цього в маршрутці зав’язався гучний скандал під час якого «Мама Таня» намагалася витягти зі своєї сумку камеру та відзняти на відео поведінку водія. Він побачивши це, різко натиснув на гальма після чого вона впала та вивихнула ногу.

До честі перевізника він повідомив, що водія вже звільнив, а сам в найближчий час відправиться до «Мами Тані» для залагодження конфлікту та для того щоб попросити вибачення.

Нагадаємо, раніше у місті Мелітополь, що у Запорізькій області, водій маршрутки намагався розірвати посвідчення учасника АТО бійцю 56-ї окремої механізованої мотопіхотної бригади.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.