Придністров’я, Боснія, Чечня, Донбас: російський «слєд» всюди однаковий!

Demonstrators gather outside the Russian Embassy in Vilnius, Lithuania, to protest against Russian intervention in Ukraine Monday, March 3, 2014.  The U.S. and its allies are weighing sanctions on Moscow and whether to bolster defenses in Europe in response to Russia's military advances on Ukraine. (AP Photo/Mindaugas Kulbis)

Обстріл Маріуполя, загибель цивільних в Донецьку та Луганську, вогонь по містам, які знаходяться під контролем бойовиків – знайомі заголовки, чи не так??? Всі ці та інші, без перебільшення, злочини намагаються повісити на українську армію. Та чи так це все насправді?

Звісно, ЗСУ не безгрішні – обстріли бували (у відповідь!). Але не треба забувати, що на Донбасі йде війна з прорашистськими окупантами.

Проте, набагато частіше бувало так, що обстріли велися з території, яку тимчасово контролюють бойовики. Можна задатися питанням – для чого обстрілювати свою територію? Це, на їхню думку, чудова провокація. І нічого дивного чи інноваційного в цьому немає – рашисти завжди вели себе таким чином.

Показовим є спогад лідера російський терористів Ігоря Гіркіна, який на початку 90-их брав участь у бойових діях у Боснії. Вічно п’яний недополководець «новоросів» згадує, як між собою конфліктували російські добровольці та «казачки», як останні напивалися та влаштовували стрілянину та чемпіонат з метання гранат з вікон будинків.

“Отношения между двумя подразделениями были достаточно напряжёнными по целому ряду причин. Основной из них являлась некоторая неприязнь, возникшая после неудачного боя под селом Твртковичи в начале января, где из-за “похмельной” корректировки казачьих командиров миномёты русского отряда накрыли казачью цепь, в результате чего один казак и серб-проводник погибли, а ещё один боец остался инвалидом. Руководитель сотни, авантюрист неизвестного происхождения Александр с кличкой-фамилией “Загребов”, до того потерявший четырёх человек на минном поле, куда казаки зашли под его руководством, стремился всю вину свалить на “соседей”.

Не желая иметь дела с “Загребовым”, Камшиловым, Заплатиным и Ко, добровольцы (среди которых также были казаки) держались в стороне от “станичников”. Этому способствовало и полное отсутствие дисциплины в сотне, где пьянство со стрельбой, мордобоями и порками, бросанием ручных гранат прямо из окон казармы было чуть ли не ежедневным явлением, в то время как в РДО поддерживался более-менее строгий порядок”.

Читайте також  Сексуальні фантазії – норма чи ні: відповідь сексологині. Ексклюзив

Дуже пізнавальний уривок. Де б росіяни не воювали, всюди виходить однаково – обстріли мирних мешканців, пограбування, вбивства і навіть зґвалтування 9-річних хлопчиків (як от нещодавно в Торезі).

Інакше, як азіатськими варварами, їх назвати не можна.

Джерела: http://donbass.ua, http://patrioty.org.ua

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: