“Без вас – ніяк”: заражена вірусом Олена Зеленська несподівано вийшла на зв’язок з українцями

Володимир Зеленський вийшов із самоізоляції раніше терміну, а його заражена дружина звернулася до українців.

Останні два тижні голова держави перебував на самоізоляції після новин про зараження його дружини Олени Зеленської небезпечним китайським вірусом. Прес-секретар президента Юлія Мендель повідомляла, що Зеленський повинен повернутися до роботи 26 червня, адже саме тоді повинен був закінчитися двотижневий термін особливого режиму роботи. Однак, президент вийшов в люди раніше.

Так, 24 червня він виходив з Офісу і зустрічався з мітингувальниками-шахтарями. А 25 числа Зеленський відправився з терміновим візитом в Івано-Франківську область, яка постраждала від повеней, а також зустрівся з мешканцями постраждалого будинку в Києві.

При цьому 24 червня Мендель повідомляла, що всі тести президента на китайський вірус показали негативний результат, а Зеленський почуває себе добре.

У той же час, перша леді України досі залишається на лікуванні. Єдиний раз, коли вона дала про себе знати – це день медика 21 червня. Тоді вона несподівано опублікувала в соцмережах емоційне звернення до всіх представників це професії.

«Сьогодні хочу подякувати вам особисто, щиро, від усього серця. Я знаю, що моє здоров’я – в надійних руках. Бажаю, щоб перемог у ваших пацієнтів було в рази більше, ніж поразок.

Гідних умов, щоб професійно реагувати на біль і успішно лікувати його. Цінуємо і ще раз переконуємося: без вас нам – ніяк», – написала Зеленська.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.