Як КРИМ дасть змогу делегітимізувати парламент Пуйлостану

image

Уже через кілька днів у Російській Федерації відбудуться вибори до Державної Думи. Окупанти планують провести волевиявлення і в анексованому Криму, який напередодні включили до федерального виборчого округу.

В цьому випадку український уряд почав грамотно розігрувати «кримську карту» – і сам не визнає вибори, і закликає дотримуватися такої позиції західних партнерів. Справа в тому, що згідно із Женевською конвенцією проведення виборів на окупованій території заборонено. ООН визнала Крим частиною України, яку тимчасово незаконно окупував Мордор.

Таким чином, незаконними стають не лише вибори в Криму, а до Держдуми в цілому. А це вже «бомба» під саму російську «вєлікую» державність.

Намагаючись максимально інтегрувати Крим до еРеФії, Кремль сам собі робить «ведмежу» послугу – виникає міжнародна правова колізія. Європейський союз уже засудив проведення виборів на території півострову. Звісно, далеко не вся унія займе таку ж жорстку позицію, як і Україна. Однак є багато держав, які заявили про невизнання російських виборів. Зокрема, Литовська Республіка.

Тим часом міжнародні моніторингові місії відмовляються їхати спостерігачами на вибори у Криму. Навіть зазвичай лояльна до РФ місія країн СНД.

За матеріалами:

http://hromadske.ua

http://www.eurointegration.com.ua

http://www.bbc.com

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: