Розенко: Зеленський під час піар-візиту на Прикарпатті робив лише селфі

Павло Розенко нагадав на своїй сторінці в «Фейсбук», що в липні 2008 року Прикарпаття також серйозно постраждало від повеней. При цьому колишній глава Міністерства соціальної політики нагадав, що президентом тоді був Віктор Ющенко, главою уряду – Юлія Тимошенко, а він обіймав посаду першого заступника міністра соцполітики.

Так ось, держава тоді виплатило компенсації сім’ям загиблих у розмірі 100 тисяч гривень. На той момент це становило 20,7 тисяч доларів в американській валюті. Отримали також люди компенсації і за втрачене майно, і гроші на відновлення житла. Залежно від ситуації, розмір виплати становив від 5 до 50 тисяч гривень. Також держава зробила тоді ще ряд додаткових виплат в якості матеріальної допомоги людям.

Що ми бачимо зараз? Виплати родичам загиблих – 0 гривень. Таку ж «компенсацію», тобто, нічого, отримали люди і за втрачене майно. Сам Володимир Зеленський заявив в ході свого візиту на Прикарпаття, що влада не просто думає, що робити, вона вже робить. Правда, поки президент робить тільки Селфі з постраждалими.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.