Паралізований медик з Франківська благає про допомогу – прикутий до ліжка і самотній

У чоловіка майже повністю відмовило тіло.

Молодий лікар з Прикарпаття мріє знову ходити. Про це розповіли у виданні “Галицький Кореспондент”.

Повідомляється, що медик з Івано-Франківська Василь Гоголь ще рік тому стрімко мчав по кар’єрних сходах.

Чоловік має медичну освіту. Спершу він сім років працював травматологом і таксував ночами, оскільки зарплати лікаря не вистачало для забезпечення сім’ї.

Через якийсь час він змінив роботу і отримав посаду регіонального менеджера у фармацевтичній компанії. У Василя був талант до комунікації, тому його справи швидко пішли вгору.

Одного разу він поїхав у відрядження в Ужгород, де зупинився в місцевому готелі. Пізно вночі чоловік вирішив освіжитися в басейні, що призвело до фатальних наслідків.

“А я ще тоді сумнівався: плавати або не плавати… Кілька разів обходив навколо басейну…Чогось вагався… Але все ж стрибнув”, – розповів Василь Гоголь.
Василь пірнув у басейн, однак у ньому було встановлено непомітний бордюр, об який медик вдарився головою.

Коли він виліз із води, то відразу зрозумів, що в шиї є перелом. Тіло моментально перестало слухатися Василя і він впав. Чоловік не міг рухатися і покликати на допомогу.

На щастя, через 15 хвилин прийшли охоронці, які викликали швидку допомогу.

Спершу Василя помістили в лікарню Ужгорода. Медики встановили, що чоловік зламав три шийних хребця, однак не наважилися його оперувати сказавши, що в місці перелому є гематома, тому наклали фіксуючу шину і чекали, доки вони зростуться.

В такому стані він пролежав цілий місяць. Після цього його перевезли в лікарню Івано-Франківська, де медики не дали гарантій на його відновлення.

У військовому шпиталі Львова чоловікові зробили операцію і він пройшов реабілітацію. Як виявилося, цю операцію потрібно було робити відразу після отримання травми і можливо, він би вже робив перші кроки.

Читайте також  Маленькому Макарчику з Франківська терміново потрібні донори крові

Після цього був курс реабілітації в медичному центрі в селі Мородичі, який коштує 4500 гривень за добу перебування.

Щоб оплатити лікування племінниця Василя, яка живе в Англії, зібрала благодійні кошти. Крім цього, у медика велика рідня і його підтримували колеги і друзі.

Проте всі заощадження рідних вже закінчилися, а Василю ще необхідно пройти безліч реабілітацій. Тому рідні медика просять про допомогу всіх небайдужих.

Зараз Василю 41 рік. Його руки майже відмовили, з ногами ситуація трохи краще. У нього є два тренажера, з якими він працює кожен день. Решту часу він лежить, дивиться телевізор, слухає музику і мріє про те, як встане на ноги.

Будучи медиком за освітою він чудово розуміє ситуацію, в якій опинився, однак не сумує і старанно працює заради одужання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.