У Хлопця агресивна форма раку. Мама благає про допомогу

Хворому хлопцю потрібна допомога. У нього дуже агресивна форма раку, мати благає про допомогу – інформує “ Твоя Україна”, посилаючись на Facebook Людмила Кондрацька.

Доброго вечора наші друзі незнайомі люди які підтримують нас!!! Стан Сергія з кожним днем все погіршується – за тиждень часу пухлина збільшилася майже в 2,5 раза. Благаю вашої допомоги в нас все менше часу, а збори коштів йдуть дуже помалу. Завтра ввечері відзвітую. В нас бронь квитків вже два дня як є – виліт 29 червня в 09:55 ранку з Борисполя (Київ). До неділі я повинна знайти сумму 55тис долларів, інакше нас клініка не прийме без авансу. Сьогодні відкрила нові рахунки в приватбанку

Карта приватбанку
5457 0822 2289 3765 (гривня)
Кондрацька Людмила (мама)

Карта приватбанку
4149 4993 4674 8203 (долар)
Кондрацька Людмила (мама)

Карта приватбанку
5168 7450 1776 3514 (євро)
Кондрацька Людмила (мама)

Благаю усім допоможіть зібрати кошти, тому це єдиний шанс мого Сергійка на життя. Багато благодійних фондів від нас відмовилися, тому багато дітей з таким діагнозом у них померли і через це не хочуть більше братися за таких діточок, а для них Ізраїль це останній та єдиний шанс це є найважча форма раку але тільки там багато дітей вже вилікувалися і повністю здорові, навіть з четвертою стадією.
В моєму серці горить одна надія на вашу допомогу телеканал 1+1теж відмовився, тому наші Хмельницькі онкологи спочатку погодилися говорити а потім ні. А для телеканалу це було умовою. В мене опускаються руки, друзі допоможіть можливо хтось допоможе зі зверненнями до фондів чи меценатів.

!!! Репост!!!!!!

!!!! Молитва!!!

Читайте також  Потрібні гроші: на Прикарпатті рятують життя дівчині, яку збила машина

!!! Фінансова допомога!!!

Щиро дякую усім!!!!!! Сергій передає всім великий привіт та подяку, він дуже хоче жити

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.