Івано-Франківська співачка Уляна Маляр – у списку найкрасивіших жінок України (фото).

Івано-Франківська співачка Уляна Маляр у списку найкрасивіших жінок України.Список складений в рамках проеку “Найкрасивіші жінки України”. Щодня на офіційному сайті проводиться голосування, а в кінці року формується ТОП-100 найкрасивіших жінок країни.

 

https://pp.vk.me/c637519/v637519659/66f1/Nluz-6yNexY.jpg

 

https://pp.vk.me/c604522/v604522659/1d3d3/_UzTTF9K0Mk.jpg

 

https://pp.vk.me/c633725/v633725659/2b23b/O_CW8XA1q4U.jpg

фото зі сторінки Уляни Маляр в соцмережах

Також в списку є такі відомі жінки, як співачка Анастасія Каменських, модель Влада Литовченко, політик Юлія Тимошенко, телеведуча Оксана Марченко.

“Найкрасивіші жінки України” – всеукраїнський проект соціального характеру. Він є комплексним культурно-масовим заходом соціального характеру, спрямованих на розвиток духовності та пропаганду жіночої краси як національної ідеї. Створення для суспільства сучасних еталонів є пріоритетним завданням.

Жінки з активною життєвою позицією, освічені, духовно-розвинені, жінки-матері, які віддають перевагу здоровий спосіб життя, люблять свою країну об’єднуються в рамках проекту для створення нового масштабного жіночого ком’юніті, де жінки не тільки конкурують один з одним,але також прагнуть до об’єднання заради досягнення різних суспільно і соціально корисних завдань.

Крім підведення річних підсумків, планується в рамках проекту заснувати першу Всеукраїнську Жіночу Конвенцію.

Довідка:

Уляна Маляр – українська співачка, лауреат всеукраїнских та міжнародних конкурсів, переможець всеукраїнського конкурсу – фестивалю української пісні пам’яті Раїси Кириченко (м. Полтава), викладач вокалу, тележурналіст. У своєму доробку має аудіальбом “А я кохатиму”, 2 відеокліпи.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.