Звільнена після інтим-скандалу чиновниця в купальнику оголосила про створення своєї партії

Олександра Клітіна заявила, що буде боротися проти корупції, виступивши в одному купальнику

Олександра Клітіна, колишня заступниця міністра інфраструктури Владислава Криклія, яку після гучного інтим-скандалу звільнили з посади у листопаді 2019 року, оголосила про створення власної партії.

Клітіна зробила свою заяву дуже неординарно. Вона з’явилася перед камерою в одному купальнику, який продемонстрував принади 38-річної чиновниці.

За словами Олександри, таке рішення вона прийняла для того, щоб зупинити “політичних проститутів”, які вважають, що “якщо у них є щось у штанях, то цього достатньо для успіху”.

Партія, за задумом Клітіної, буде називатися “Україна проти корупції”.

“Я вирішила боротися самостійно, тому що на цих ідіотів точно надії немає. Жінки у сто разів розумніше і чесніше, ніж ви”, – заявила вона.

Згадала Клітіна і свого ексшефа Владислава Криклія, який не тільки звільнив її, “а й облив брудом так, щоб вона ніколи не прийшла в себе, тому що заважала їм красти з Укрзалізниці”.

Нагадаємо, що Олександру Клітіну звільнили після гучного скандалу, який послідував за оприлюдненням фрагменту розмови народних депутатів від “Слуги народу”. У них зазначалося, що Клітіна нібито “отримала свою посаду через ліжко”.

Цікаво, що ексчиновник після звільнення обіймає посаду радника голови Державного космічного агентства.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.