Турчинов стане головою штабу “Європейської солідарності”

Голова штабу “Європейської солідарності” вважає, що зараз як ніколи необхідні єднання і консолідація всіх відповідальних патріотичних сил.

Біографія | ОЛЕКСАНДР ТУРЧИНОВ - персональний сайт

Штаб політичної партії “Європейська солідарність” очолить колишній секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву Турчинова.

“Мене не цікавить депутатський мандат чи державні посади, але щоб допомогти об’єднавчому процесу та підготувати якісні кадри ефективних управлінців, я прийняв пропозицію очолити штаб, який створює провідна українська опозиційна політична сила “Європейська солідарність”, – йдеться у повідомленні.

Турчинов додав, що він займається наукою, пише книги, досліджує біблійні тексти та проповідує у церкві, коли не працює в парламенті чи на державних посадах.

“Я намагаюся уникати публічності, яка вносить дискомфорт у життя нормальної людини. Але мені боляче спостерігати, як країна, яка ще з минулого року була штучно загнана в кризову парадигму, неухильно наближається до соціально-економічної катастрофи”, – додав він.

Голова штабу “Європейської солідарності” вважає, що зараз як ніколи необхідні єднання і консолідація всіх відповідальних патріотичних сил, всіх, хто здатен професійно діяти в екстремальних умовах багатовекторної кризи.

Прийшов час забувати старі конфлікти і чвари та єднатися, щоб подолавши всі кризи і негаразди, забезпечити розвиток України як могутньої демократичної європейської держави, – підкреслив Турчинов.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.