Зеленський пообіцяв видати українським морякам 70 квартир

Понад 70 квартир держава виділить для українських моряків, в тому числі для військовослужбовців, які в 2014 році захищали країну. Про цеповідомляє прес-служба Офісу президента.

Зеленський пообіцяв видати українським морякам 70 квартир

– Найголовніше, про кого ми завжди повинні пам’ятати і піклуватися, – це люди. Це наші військові моряки, їх сім’ї, гідне матеріальне та соціальне забезпечення для них. Це – завдання номер один, – заявив Зеленський в Одесі під час урочистостей з нагоди Дня Військово-Морських сил Збройних сил України.

За словами президента, вірність моряків була для влади непомітною, і вони жили весь цей час в жахливих умовах.

– Мені соромно, що за весь цей час вони не отримали від держави гідної подяки. Але я радий, що нарешті справедливість восторжествувала. Я зроблю все, щоб українські моряки відчували, що вони є справжніми супергероями, які дуже потрібні Україні, – зазначив глава держави.

Також Зеленський підкреслив, що це лише перші кроки в напрямку поліпшення умов життя військових моряків.

Як писала “КП в Україні”, президент Володимир Зеленський взяв участь в урочистостях з нагоди дня Військово-морських сил, яке пройшло в Одесі. Там глава держави заявив, що українці ніколи не пробачать тих, хто в 2014 році незаконно анексував Крим, а також тих, хто не дозволив українським морякам цьому перешкодити. Також президент пообіцяв українським морякам робити все необхідне, щоб Військово-морські сили України стали зразком мощі, сучасності та справжньою гордістю нашої країни, а моряки відчували свою важливість для країни і держави.

Фото: Офіс президента

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.