Прем’єр Словаччини звинуватив Україну в порушенні Мінських угод

Прем’єр Словаччини заявив, що Україна в меншій мірі виконує Мінські угоди, ніж Росія, і не є “хорошим хлопцем”

Україна робить менше для виконання мінських угод, ніж Росія. Про це заявив в інтерв’ю Reuters прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо, закликаючи Європейський Союз зняти санкції проти Росії.

181889

Новини за темою: Медведєв видалив із твіттера повідомлення зі словами “Крим остаточно стане нашим”
“Говорячи про реалізацію мінського угоди, треба сказати ясно, що обидві сторони порушують його. Насправді, якщо б ми провели перевірку того, як Україна виконує його, ви б сказали, що Україна виконує його навіть менше, ніж Росія. Це не правда, що Україна є гарним хлопцем, і Росія є поганим хлопцем”, – зазначив Фіцо.

Словацький прем’єр заявив, що санкції проти РФ виявилися неефективними, шкодять Європейського Союзу та економічним інтересам Словаччини. Однак він додав, що буде поважати солідарну позицію ЄС з цього питання.
3 червня 2015 року прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо під час зустрічі з головою Держдуми Росії Сергієм Наришкіним заявив, що необхідно припинити “змагання” ЄС в санкціях з Росією. 7 червня 2015 року він зазначив, що економічні санкції проти Росії негативно відбиваються на словацькій економіці. Відзначимо, що, незважаючи на порушення режиму “тиші” бойовиками, Україна продовжує дотримуватися Мінських домовленостей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.