Більше тисячі франківців вже придбали транспортну картку “Галка”

Більше 15 тисяч пільгових категорій вже отримали транспортну картку. Та понад 1000 франківців вже придбали картку.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків під час онлайн трансляції на офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

“Студенти мають право 50% знижки. Більше тисячі франківців вже придбали транспортну картку, а також понад 15 тисяч пільгових категорій вже отримали транспортну картку”, – розповів мер Франківська.

Також він повідомив, що вже від завтра картку можна буде поповнювати через EasyPay.

Нагадаємо, транспортна е-картка «Галка» в Івано-Франківську – це пластикова картка з безконтактним чипом, яку можна поповнювати на певну кількість поїздок і нею оплачувати проїзд наразі лише на комунальному транспорті. Всього існує чотири види карток: пільгова для тих категорій франківців, які мають право на безплатний проїзд у громадському транспорті, також загальна – для разової оплати за проїзд або впродовж місяця; учнівська з правом безплатного проїзду і студентська — з 50-відсотковою знижкою за проїзд.

Картку можна поповнювати у вуличних терміналах і на сайті galcard.if.ua. Баланс картки буде можливо перевірити під час її валідації на транспорті, а також у персональному кабінеті на цьому ж сайті. Картка даватиме можливість здійснювати пересадку протягом 30 хвилин без додаткової оплати. Передбачено і можливість використовувати картку в режимі тривалої дії, зокрема протягом 30 днів без обмеження кількости поїздок.

Користування е-карткою просте: підносите її до валідатора, якщо на ньому з’явиться зелена галочка – оплату здійснено успішно. Якщо невдало – засвітиться червоний хрестик і на дисплеї буде вказано причину відмови.

У місті реєструють і видають е-картки за адресами:

вул. Грушевського, 29 (Департамент соціальної політики), кааб. №2;
вул. Незалежности, 9 (ЦНАП); вул. Галицька, 124-а (ЦНАП);
вул. Івана Павла II, 4 (ЦНАП);
вул. Гетьмана Мазепи, 185 (ЦНАП);
вул. Ботанічна, 2 (КП «Івано-Франківськводоекотехпром»);
вул. Хмельницького, 59-а (ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго);
вул. Тролейбусна, 40 («ЕАТ»), вул. Вовчинецька, 198 (клуб «Прометей»).
Жителі сіл, що приєднались до Івано-Франківської ОТГ, можуть замовити пільгові е-картки в своїх територіальних відділеннях ЦНАП.

Читайте також  Івано-Франківський вокзал можуть передати у концесію

Також картку можна купити, на кожному кіоску де продається транспортна картка є оранжева наклейка з підписом «тут продається “Галка”.

Де купити картку? У кіосках преси та планується «Галичина табак».

Наразі вона продається у 15 точках продажу преси за такими адресами:

Привокзальна 9
Дністровська 3
Галицька 20
Незалежності 67
Незалежності 3
Незалежності 17
Чорновола 47
Стуса 17
Хоткевича 48
Мазепи 117
Коновальця 132
Тролейбусна 1
На картці, яку купує людина вже є 2 поїздки, тобто 8 гривень. Вартість картки 30 гривень. Поповнювати її можна буде через EasyPay гаманець у терміналах.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.