Дитина вже чорніла, чоловік сам витягнув: жінка народила під дверима пологового, медики проігнорували

У Вінниці жінці довелося народжувати дитину просто під входом до пологового будинку. Медики проігнорували породілю з чоловіком, тож останньому вдалося самому витягувати дитину, яка вже починала чорніти.

Про це розповідають Подробности.

Зазначається, що в жінки почалися перейми, вітак вони з чоловіком зібрали сумки та поїхали до пологового. Втім, медзаклад виявився замкненим.

Чоловік довго стукав у двері, після чого йому заявили, що пологовий закритий на дезінфекцію через коронавірус вже кілька днів. Допомагати жінці медики не стали, відтак їй довелося народжувати надворі просто під дверима.

Пологи були стрімкими, голова дитини вийшла, але далі жінка вже не могла впоратися сама. В цей час дитина почала чорніти, відтак чоловік вирішив потягнути її за плече і так допоміг. За словами породілі, якби він не зорієнтувався вчасно, дитина була би вже мертвою.

Подружжя розповідає, що під час пологів до них ніхто так і не вийшов. Медсестри з’явилися вже після того, як дитина народилася, і навіть тоді не поцікавилися самопочуттям жінки. Натомість медики тільки питали, чому породіля туди приїхала.

Надалі з’ясовувати стосунки з медиками жінка не хоче. Каже, що тішиться тим, що дитина здорова.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.