“Він знав, що гинуть наші хлопці, і приймав парад і сміявся”: Гучна правда про Порошенка. У прямому ефірі. “Це просто жах!”

Народний депутат від Луцька, лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця шокований оприлюдненими 9 липня записами розмов Петра Порошенка та Володимира Путіна.

Думками про достовірність цих плівок політик поділився в ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1».

Зі слів Ігоря Палиці, він спершу навіть не повірив, що людина, яка претендувала на роль «батька нації», могла вчинити з українським народом настільки цинічно. «От вона – політика», – констатує парламентар.

Ігор Палиця цілком допускає, що плівки, датовані 2015 роком, можуть бути правдивими.

«Я не експерт в голосах, але голоси дуже схожі. Я не знаю голосу Путіна, але голос Петра Олексійовича добре знаю», – зауважує він.

«Він спілкувався з людиною, яка на той момент поклала в землю десять тисяч українців, як мінімум. Це Іловайськ, Зеленопілля, Дебальцеве, вихід зі Слов’янська Гіркіна. На той момент він майже на колінах стояв перед Путіним. Людина, яка розмовляла голосом, схожим на голос Петра Олексійовича Порошенка. Сміялася і вітала зі святом», – наголошує народний депутат.

На думку Ігоря Палиці, про правдивість скандального запису дружньої телефонної розмови президентів України і Росії може свідчити і промовиста ситуація в державі, за якої «здавався» Крим.

«Чому ми не захищали Крим? Були якісь домовленості. Як вийшов Гіркін зі Слов’янська? Чому, коли ми його там оточили, не ліквідували?

Тому що це були не російські війська. Це були якісь найманці, яких Росія не визнавала. Ми не знаємо і не розуміємо, це була якась домовленість.

Він був в Одесі, коли я був головою ОДА, на День Незалежності 2014 року. Я не знав, а він вже знав, що під Іловайськом гинуть наші хлопці. А він стояв, приймав парад і сміявся.

Читайте також  У Франківську жінка вкрала мощі з церкви

Чому це відбувалося? Були якісь домовленості. Хто загнав їх в Іловайськ? Воїнів АТО, тих, хто стояв на Майдані, тих, хто взялись захищати Україну, тих, хто могли і хотіли захищати Україну, зібрали в одному місці в Іловайську і зробили так, що вони загинули… Кажуть 500, а я думаю, тисячі людей. Ніхто не знає правди.

Чому ми здали Дебальцеве – найважливіший залізничний вузол? Яким чином це відбулося? Чому були такі військові маневри? З ким була домовленість? Я не знаю. Але я розумію, що була якась домовленість.

І от коли це все відбулося, коли вже більше десяти тисяч наших хлопців і дівчат лежали в землі, він сміється, обнімає, вітає його з 1 Травня. Це жах!» – висловився Ігор Палиця.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.