В Івано-Франківську чоловік поглумився над співмешканкою і звів рахунки з життям

В одній з квартир Івано-Франківська виявили два тіла. Співробітники правоохоронних органів розглядають дві версії того, що сталося.


Таким чином, повідомляється, що співробітники поліції в Івано-Франківській області почали досудове розслідування за фактом виявлення двох тіл в одній з квартир, які знаходяться в обласному центрі.

Як відомо, в поліцію зателефонували місцеві жителі, які і виявили своїх сусідів без будь-яких ознак життя. На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група, і під час огляду будинку, поліцейські знайшли 43-річного жителя Івано-Франківська, і жінку віком 34 роки. До речі, вона була громадянкою Російської Федерації, і вже тривалий час вони жили разом в орендованому житлі.

Офіційно вони не працювали, і раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися. Співробітники правоохоронних органів встановили, що між парою стався конфлікт, в ході якого, чоловік і задушив свою співмешканку.

Після цього, по всій видимості, він також вирішив звести рахунки з життям, і повісився.

За даним фактом співробітниками правоохоронних органів було відкрито кримінальну справу, і на сьогоднішній день призначили ряд експертиз. Слідство триває, і правоохоронці продовжують з’ясовувати усі обставини події.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.