Івано-Франківська академія Івана Золотоустого оголосила початок вступної кампанії

Івано-Франківська академія Івана Золотоустого цьогоріч набирає вступників на навчання за спеціальністю 041 – «Богослов’я» за денною та заочною формами навчання.

Івано-Франківська академія Івана Золотоустого оголосила початок ...

З 1 серпня розпочнеться реєстрація електронних кабінетів вступників, а з 13 серпня абітурієнти можуть подавати документи для вступу.

Міністерство освіти і науки України видало Академії Ліцензію на право здійснювати підготовку фахівців відповідно до державних стандартів України в галузі “Богослов’я” за освітніми ступенями бакалавра і магістра.

Івано-Франківська академія Івана Золотоустого дає освіту з теології європейського зразка. Більшість викладачів Академії мають закордонну освіту, а випускники – отримують право працювати не тільки у школах, але й ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, дослідницьких і наукових структурах, органах влади, ЗМІ, релігійних організаціях тощо.

Щоб вступити на перший курс для здобуття ступеня бакалавра і магістра, варто пройти реєстрацію в особистому електронному кабінеті вступника (з 1 серпня), а також подати документи для прийому на навчання.

У Довіднику ВНЗ зазначено, що академія приймає на навчання 200 студентів. Навчання платне. Вартість – 1200 грн на рік.

Довідково:

Богословський Університет є продовжувачем діяльності Греко-Католицької Духовної Семінарії в Станіславові (тепер м. Івано-Франківськ), закритої в 1945 р. й відновленої в 1990 р. в складі Івано-Франківського Теологічно-Катехитичного Духовного Інституту, реорганізованого у 2000 р. в Івано-Франківську Теологічну Академію. 30 липня 2014 року Теологічну Академію було перейменовано в Івано-Франківський Богословський Університет імені св. Івана Золотоустого.

Богословський університет є приватним науковим та навчальним закладом. Засновником університету є Івано-Франківське Архієпархіальне управління Української Греко-Католицької Церкви.

Академія оголосила початок вступної кампанії завчасно, щоби молоді люди зважили свій вибір.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.