Міський голова Івано-Франківська звітуватиме про свою роботу у прямому ефірі

Мер Івано-Франківська звітуватиме за стандартами руху ЧЕСНО.

Міський голова Руслан Марцінків звітуватиме за рік своєї роботи в прямому ефірі на місцевому телеканалі. Даний звіт робиться із метою підняття довіри громадян до влади міста, повідомляє Франик із посиланням на Чесно.

219846

“Ми ставимо собі за мету змінити стандарти звітування мерів. Стаття у комунальній газеті, яку рідко хто прочитає, чи буклет, який можна знайти тільки у міській раді, – це не той формат, який підходить громадянам. Мер має бути відкритим і не боятися звітувати про свою роботу. Публічність влади піднімає рівень довіри громадян”,- зазначила координаторка кампанії “Стеж за грошима” Руху ЧЕСНО Віта Думанська.

“Я публічна людина і готовий звітувати. Щоп’ятниці обговорюю проблеми комунальної сфери Івано-Франківська у прямому ефірі. Франківці можуть задати мені запитання”,- наголосив Руслан Марцінків.

Важливо, щоб мер звітував не формально, а щодо тих питань, які цікавлять франківців.

“Саме тому ми запрошуємо у студію лідерів фракцій та робимо включення з вічевого майдану. Стандартом звітування мають стати відкритість, прозорість та ефективність роботи”,-  додав координатор Руху ЧЕСНО на Прикарпатті Віталій Світлик.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.