В психоневрологічній лікарні буде радіоізотопна лабораторія

Івано-Франківська обласна рада надала в оренду 210,44 кв.м на першому поверсі обласної психоневрологічної лікарні для облаштування Радіозотопної лаболаторії ТОВ «Діагностичний центр «Євроклінік».
images-2810

Таке рішення депутати прийняли під час сесії.

Як зазначається в проекті рішення, приміщення передають в оренду на десять років з звільненням на рік від сплати оренди. Як пояснив начальник управління об’єктами спільної власності  територіальних громад області Василь Даниш, рішення про відтермінування прийняли, мотивуючись великим обсягом інвестицій.

«Інвестор пропонує вкласти 3,5 млн грн, з яких 2,9 вкладатимуться саме в наш об’єкт. Ми цю інформацію перевірили і можу сказати, що вона відповідає дійсності. Наразі це складське приміщення, що потребує значної реконструкції, пристосування, ремонту та облаштування належних рівнів захисту, вентиляції та кондиціонування повітря для розміщення там лабораторії», – підкреслив чиновник.

Водночас, головний медик Прикарпаття Мирон Матейко наголосив на необхідності такої лабораторії в області. Адже зараз прикарпатцям доводиться їздити на діагностику онкозахворювань до сусідньої Львівщини.

На запитання депутатів про безоплатне лікування пільгових категорій населення голова обласної ради Олександр Сич зауважив, що в договорі про оренду буде передбачено встановлення відповідної квоти.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.