Алкогольне отруєння на Харківщині: затримали власницю “наливайок”

Власниця магазинів у Вовчанському районі Харківщини, де продавали сурогатну горілку, від отруєння якої померло 11 осіб, не пояснює, звідки товар.

Про це на брифінгу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

630_360_1474649791-4148

“Власниця магазинів у чотирьох селах Вовчанського района, де отруїлися люди, – 51-річна жінка. Затримана із слідством не співпрацює, відмовляється пояснити, звідки товар”, – зазначила Дубовик.

За її словами, жінка затримана, знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

“У нас є три доби, щоб оголосити їй підозру у злочині у клопотати про обрання утримання під вартою як застережні заходи”, – додала Дубовик.
За її словами, встановлений господар магазину в селі Іванчуківка Ізюмського району, де також отруїлися підробною горілкою. “Можливо, він пояснить, звідки це спиртне, і скільки його”, – підкреслила Дубовик.

За уточненими даними, у результаті отруєння алкоголем у Харківській області померло 11 осіб: 7 – у Вовчанському районі, по 2 – в Ізюмському і Харківському. Ще одна людина з Шевченківського району знаходиться в реанімації.

За інформацією відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області, у Вовчанському районі це спиртне продавали і на розлив.

Як повідомив начальник відділу прокуратури Харківської області Артур Оганнісян, у магазинах проведено обшуки, в ході яких вилучено ємності з сурогатним алкоголем. Крім того, вилучені залишки алкоголю за місцем проживання потерпілих. Проводиться експертиза.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.