Підозрюваного у вбивстві патрульних у Дніпрі прооперували й арештували

Підозрюваний у розстрілі двох патрульних у Дніпрі Олександр Пугачов звернувся по медичну допомогу до лікарні ім. Мечникова, назвавшись у приймальному відділенні іншим прізвищем. Наразі він прооперований і взятий під варту.

Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції Вадим Троян у Дніпрі, передає кореспондент Укрінформу.

630_360_1474820446-7929

«Він вже є затриманим, перебуває у лікарні, де його прооперовано та взято під охорону поліції. Вже є постанова, зараз буде підозра», – зазначив Троян.

Він поінформував, що машину, на якій Пугачов тікав від поліції, також ідентифіковано, взято відбитки пальців.

Читайте також: У Дніпрі завтра – день жалоби за загиблими поліцейськими
Перший заступник Нацполіції повідомив і подробиці затримання підозрюваного. За його словами, у рамках плану «Перехоплення» поліція виставила пости на автовокзалах, перекрила виїзди, попередила всі лікарні. У медзакладі Пугачов назвався іншим прізвищем – Михайленко. Він сказав лікарям, що довіряє тільки їм, оскільки колись уже тут лікувався після поранення в зоні АТО.

«Але за всіма прикметами від підпадав під наш опис. Поліція, яка прибула на місце, встановила, що хворий – той, кого ми розшукуємо», – сказав Троян.

Як повідомлялося, поліція у лікарні імені Мечникова затримала підозрюваного у вбивстві двох патрульних поліцейських у Дніпрі.

Сьогодні вранці водій автомобіля застрелив патрульного і поранив його напарницю. Згодом жінка померла в лікарні під час операції.

Радник керівника МВС народний депутат Антон Геращенко повідомив, що у вчиненні цього злочину підозрюється колишній боєць роти спецпризначення МВС «Торнадо» Олександр Пугачов, який перебуває в розшуку за підозрою у вчиненні тяжких злочинів. Крім того, в нападі на поліцейських підозрюється ще одна людина, ім’я якої поліція не називає.

Читайте також  Будьте обережні! В неділю на Прикарпатті значне погіршення погодніх умов

Пізніше з’явилася інформація про те, що поліція оточила будинок, де може знаходитися підозрюваний у вбивстві. Проте підозрюваного у ньому не знайшла.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.