Розпочався конкурс на посаду першого заступника голови ІФ ОДА: претендують 5 кандидатів, серед яких і скандальний Коцаба (фото+відео).

Як повідомлялось раніше, що Івано-Франківська облдержадміністрація оголосила конкурс на заміщення вакантних посад першого заступника голови Івано-Франківської ОДА.

На посаду претендують п’ять конкурсантів.

ztyuqm_wdjc

Конкурс складатиметься з трьох складових: тестування, яке складатиметься із 40 запитань. Ті конкурсанти, які дадуть не менше 24 правильних відповідей пройдуть до наступної стадії – письмово ситуативного завдання.

На це завдання відводиться одна година. Після складення другого завдання кожен з 7 членів комісії поставить оцінки за складене завдання. З усіх оцінок виводяться середній бал.

Завтра проводитиметься третій етап – співбесіди.

Нагадаємо, раніше посаду першого заступника голови ІФ ОДА обіймав Сергій Басараб. Але у червні 2016 року його було обрано заступником голови обласної ради.

До слова, сканадальний франківський журналіст Руслан Коцаба, якого судили за державну зраду та перешкоджання мобілізації, хоче стати заступником голови Івано-Франківської ОДА.

ayhqtmqsxbs

9_59vbyzjia

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.