“Успішні жінки — це дуже сексуально”, — організатори першого TEDx Women в Івано-Франківську

27 вересня, відбулася прес-конференція організаторів першого в Івано-Франківську TEDx Women. У межах заходу 12 відомих українок-спікерів розкажуть про свої рецепти успіху.

Що? TEDx Women. TEDx — це щорічна конференція про унікальні проекти й інновації в формі виступів цікавих та успішних спікерів. У Франківську вона відбудеться вже втретє, цьогоріч у форматі “говорять тільки жінки”. Безперечно, для слухачів-глядачів чоловічої статі ніяких обмежень не буде.

tedxchernivtsi_147497089052

Коли? 29 жовтня.

Де? Івано-Франківська обласна філармонія.

На прес-конференції керівник оргкоманди Михайло Джогола розповів, що попередні конференції в Івано-Франківську пройшли дуже успішно. Цьогорічний формат конференції є експериментом організаторів, які вирішили продемонструвати творчу багатогранність та успіх українських жінок. До слова, Франківськ єдиний в Україні отримав ліцензію на проведення саме такого, “жіночого” TEDx.

Хто? Ліцензіат програми Христина Вінтонів розповіла, що спікерів буде 12. Всі вони представниці різних сфер діяльності: ІТ, бізнесу, громадської роботи, музики, журналістики тощо. Одна зі спікерів присвятить свій виступ питанням ґендеру. Серед імен поки що назвали франківську дизайнерку етнічного одягу Любцю Чернікову, гендиректора Startup Ukraine Анну Петрову.

“Родзинкою” події організатори назвали ведучого, який буде єдиним чоловіком серед жінок-спікерів. Втім, ім’я загадкового мужчини поки не розголошують.

А квитки?

Член оргкоманди Олег Регуш пояснив, що придбати квитки можна вже від сьогодні, скориставшись онлайн-сервісом на сайті організації. Поки що квитки вартують 150 грн, а ближче до події їхня ціна підвищиться.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.