Запахло смаженим: розслідування трагедії МН-17 остаточно покаже, хто є хто на Донбасі

114108

Сьогодні Генеральна прокуратура Нідерландів оприлюднила перші дані міжнародної слідчої групи з розслідування катастрофи МН17.

Пасажирський літак «Малайзійських авіаліній» 17 липня 2014 року над сходом України збили з Первомайська, тимчасово підконтрольного проросійським бойовикам, з установки «Бук», яка прибула на територію України із Рашки, куди невдовзі повернулася.

Слідчі міжнародної групи «Joint investigation team», JIT встановили, що в той момент поблизу MH17 не було інших літаків. Тому версія рашистської пропаганди про те, що лайнер був збитий іншим літаком, була визнана неспроможною. Також була виключена версія технічної несправності та теракту всередині літака.

Окрім цього, слідчі оприлюднили записи розмов бойовиків, у яких, зокрема, йдеться про транспортування ЗРК «БУК».

Загалом, в злочині підозрюються близько 100 людей – сепаратистів та кадрових військових еРеФії.

Варто зазначити, що у ході конференції  були представлені не всі результати. Інші подробиці розслідування будуть оприлюднені, “коли прийде час”.

Тим не менш, оприлюднена інформація вже загнала Мордор у кут – усі версії Кремля були просто «розбиті».

Уже немає сумніву, що результати розслідування трагедії Малазійського Боїнга покажуть, хто є хто на Донбасі і на міжнародному суді в Гаазі рашистське керівництво судитимуть за всі злочини – не лише на Донбасі, а й в Грузії та Чечні.

Джерела:

http://www.segodnya.ua, http://nv.ua

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: