Впіймано найбільшу анаконду: страшне відео

У Бразилії знайшли велетенську анаконду, яка б’є рекорди своїми розмірами!

Величезну анаконду виявила група робітників, які займалися будівництвом дамби для бразильського штату Пада біля печер Альтаміра. При проведенні вибухових робіт частина стінок одній з печер обвалилася, дивом не зачепивши величезну рептилію. Після вилучення назовні змії, яка дивом не постраждала від вибуху, з’ясувалося, що вона має гігантські розміри!

0004anakonda_

До цього моменту найбільшої змією вважалася теж анаконда, вона мала 9 метрів в довжину, проте цей рекорд був побитий. Знайдена в печерах Альтаміра анаконда має 10 метрів в довжину, її вага склала 400 кілограм, а обхват тулуба дорівнює одному метру, що зробило б зустріч з нею дуже небезпечною пригодою.

Проте доля цієї анаконди швидше за все була невтішною… Якщо судити по відео, на якому знятий процес вимірювання і зважування рептилії робочими, змія вже була убита. Робочі без всякого страху проводили маніпуляції і фотографувалися зі змією-рекордсменкою. Суспільство обурюється вбивством настільки рідкісного екземпляра, однак навряд чи вдасться закликати робітників до відповідальності…

Якою б страшною і небезпечною не була тварина, пам’ятайте, вона – живий організм, як і ми з вами, і ми не маємо права її позбавляти життя, тим паче, якщо вона не несе вам загрози. 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.