Шалені емоції та “посаджене” горло Вакарчука: у Франківську відгримів концерт “Океану Ельзи”

30 вересня в Івано-Франківську відбувся концерт, мабуть, найвідомішого рок-гурту України – “Океану Ельзи”.

Гурт розпочав великий дворічний “Світовий тур” на підтримку дев’ятого студійного альбому “Без меж”. Вперше спів-продюсером альбому «ОЕ» виступив Святослав Вакарчук, автор усіх композицій нової платівки. Також продюсерами нового альбому “Без меж” стали гітарист групи Владімір Опсеніца і давній партнер колективу Віталій Телезин.

153

Стадіоні “Рух” сьогодні був буквально переповнений – стільки людей прийшло послухати улюблених музикантів. Концерт розпочався піснею “Майже весна”, якою “Океан Ельзи” традиційно відкриває свої виступи. Крім вже прославлених хітів, гурт виконав і кілька пісень зі свого нового альбому .

Лідер та вокаліст гурту Святослав Вакарчук привітався з публікою фразою: “Франківськ, як ми за вами скучили!”. Незабаром після початку концерту в нього “сіло” горло, що не завадило музиканту викладатись на повну.

“Сьогодні ми з гітаристом гуляли по місту – отримали неймовірне задоволення, а також зустріли, здається, половину фан-зони. Вечір буде гарним!”, – сказав зі сцени Святослав Вакарчук.

Музикант, іронізуючи щодо свого “посадженого” голосу, додав, що сьогоднішній виступ нагадує йому концерти 1996 року – “неймовірна підтримка людей, і я хреново співаю!”.

На концерті були присутні батьки Вакарчука. Співак присвятив пісню “Друг “своєму батькові, з яким у нього зараз складні відносини.
Після закінчення концертної програми глядачі ніяк не хотіли відпускати улюблених музикантів. “Океан Ельзи” тричі викликали на біс – як і два роки тому, у вересні 2014-го.
1

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.