“Кіоскове містечко” поблизу Візового центру на Пасічній розрослося: “Галка” шукала власників (ФОТО,ВІДЕО)

Поблизу Візового центру на Тролейбусній 4А з’явився новий кіоск. Його поспішно зводили впродовж останніх днів, і нині в приміщенні вже приймають тих, кому потрібна візова підтримка.

Як повідомили у мерії, на цей об’єкт, як і п’ять навколишніх, мерія погодження не давала.

kioskvizoviy-tsentrpasichnamaf-9353

Спершу звернулися до найбільш відомих громаді кіосків, які після демонтажу знову з’явилися на тротуарі перед Візовим центром. На місці власника не виявилося. Працівник Тарас Гливінський повідомив, що чотири МАФи належить підприємцю, зв’язку з ним немає. Запевнив, дозвільні документи на споруди є, однак вони у власника.

Під багатоквартирним будинком за адресою Тролейбусна 4 розмістилися ще два МАФи. Один з яких, як писали вище, “виріс” фактичного минулого тижня. У ньому працівники нічого коментувати не стали, скерували до офісу візової підтримки в приміщенні через дорогу.  Там  вдалося поспілкуватися з приватним підприємцем Вадимом Дьоміним, який, за його словами, орендує новий кіоск. Ім’я власника споруди не назвав, документи на її законність чоловік не бачив, бо повірив “поважному чоловіку” “на слово”.

А от власники кіоску візових послуг під вивіскою “Гарант” були на місці. Андрій і Артур кажуть, що працюють законно. У прилеглого будинку на Тролейбусній 4, де створене ОСББ, орендували землю, провели благоустрій, платять за освітлення сходових кліток дому, тому й отримали добро від ОСББ на розміщення МАФу. Щоправда зізнаються – чекають на узаконення споруди на засіданні міського виконавчого комітету, документи вже подали.

До слова, підприємці з двох кіосків під Тролейбусною 4 не приховували свого обурення повторною появою чотирьох МАФів-конкурентів на тротуарі. Кажуть, тамтешні ґазди працюють некоректно, бо навіть не намагаються узаконитися. Тож очікують рішучіших дій від влади.

Читайте також  У Франківську на Тролейбусній знайшли тіло зі слідами насильницької смерті

kioskvizoviy-tsentrpasichnamaf-9367

kioskvizoviy-tsentrpasichnamaf-9365

kioskvizoviy-tsentrpasichnamaf-9361

kioskvizoviy-tsentrpasichnamaf-9357

kioskvizoviy-tsentrpasichnamaf-9356

kioskvizoviy-tsentrpasichnamaf-9354

kioskvizoviy-tsentrpasichnamaf-9350

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.