Водій франківської маршрутки за півдня встиг “відзначитись” двічі

Поведінка і манера їзди франківських водіїв маршруток, одна з найбільш обговорюваних тем у соцмережах.Зокрема через невихованість маршрутників страждають пасажири, які змушені за це ще й платити. Про таку ситуацію написала в мережі Фйсбук франківчанка ‎Мар’яна Альфавіцька‎.
14591764_1090816067633004_1768063596786430367_n

Щойно проїхалася у 22 автобусі (номер АТ 4936ВХ). Водій – справжній хам. Мало того що їхав абияк, стояти в салоні взагалі було неможливо (навіщо за 2 метри до світлофора розганятися як на формулі, аби тут же зі скреготом тормозити??), так ще й на зупинках не зупинявся, бо там бач людей нема. Ніхто новий не сяде, то в нього й інтересу нема, і пофігу, що хтось вийти хоче. На Івасюка навпроти монастиря жіночка старенька проїхала свою зупинку, хоч і сиділа на першому сидінні біляводія. Бачить, що він не збирається ставати, каже – шофер, та мені вийти треба. Він на неї накинувся з такою тирадою, хіба що матом не посилав. Відкрив їй одні двері (вже навпроти Пісні!), вона поки поволі вийшла, той придуркуватий весь час волав “Та бігом, бігом, бігом!”, закрив двері майже їй по спині і ще потім до самого Арсену возмущався“, – написала жінка.

Проте ,як виявилось на цьому “героїчні подвиги” водія не завершились. Франківська матуся Ірина Куриляк, поскаржилась ,що водій зачинив двері ,коли вона намагалась зайти з дитячим візочком.

“Щойно на зупинці Хіміків водій автобуса #22 закрив перед носом двері коли я підіхала з коляскою та дитиною. Постоявши 2-3 хв двері так і не були нам відчинені”, – жаліється франківчанка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.